Sy-Dansstudio
info
Sy-dansstudio
Sy-Dansstudio o.l.v. gediplomeerd dansdocent Sylvie Van Hulle is een dansschool waar dans met passie gegeven word. We bieden een ruime keuze aan verschillende dans disciplines. We bieden kwalitatieve danslessen voor iedereen vanaf 4 jaar. Dans je graag voor je plezier of ben je heel gedreven en wil je meerdere lesuren komen dansen, dan is onze gezellige, creatieve, professionele dansstudio iets voor jou!

Ligging

Sy-Dansstudio is een prachtige dansschool gelegen te Maldegem-Kleit, midden in de natuur, waar iedereen zich direct thuis voelt.
De dansstudio beschikt over 2 grote studio’s met professionele dansvloeren, losse barres, grote spiegels en kwalitatieve muziekinstallaties .Er is een aangename kleedruimte voorzien. In de sfeervolle zitruimte kunnen familie en vrienden even wachten.

Missie

Sy-dansstudio draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
De nadruk wordt gelegd dat de dansers dansplezier beleven met de nodige danstechniek in een gedisciplineerde positieve omgeving.
Creativiteit, muzikaliteit en danstechniek worden geprikkeld in de verschillende danslessen gegeven door bekwame, gedreven, enthousiaste dansdocenten en dansassistenten.
Om de 2 jaar brengen we zinnenstrelende  dansvoorstellingen in het CC te Adegem.
We zijn een dansschool met het hart op de juiste plaats en steunen o.a. De Warmste week tijdens Winter Wonder Dansland.
We werken ook samen met mensen met een beperking ( De Vierklaver te Adegem)
Iedereen is welkom vanaf van jong tot oud, meisjes en jongens, ervaren of beginnend.

Naast de wekelijkse danslessen werkt Sy-dansstudio ook mee aan culturele activiteiten, sportdagen voor de sportdienst van Maldegem, modeshows, openingen,…

We kunnen een vaste choreografie presenteren, er kan een dans op maat gemaakt worden, er kunnen ook dansdocenten geboekt worden. Zo krijgt u feestje een swingende toets!

De dansstudio’s kunnen ook gehuurd worden.

Hoe er geraken?

De dansstudio is gemakkelijk te bereiken met de fiets of de auto en is gelegen in de Jonge Jansdreef 5 b te Maldegem-Kleit
Met het openbaar vervoer: Buslijn 85 of 87 ( Deinze-Aalter-Maldegem ) kun je in de Kleitkalseide afstappen .De dansstudio ligt op 5 minuten wandel afstand.

Wie is Sylvie Van Hulle?

   Sylvie Van Hulle (°1977) volgde haar eerste danslessen toen ze 3 jaar was en bleef onafgebroken met dans bezig. Ze studeerde met onderscheiding af aan de Kunsthumaniora Dans te Gent, behaalde met onderscheiding haar Bachelor aan de Hogeschool te Lier en studeerde af als dansdocent aan de Codarts Hogeschool te Rotterdam.
Sylvie werkte samen met onder andere Aime de Ligniere, Pol Coussement, Erwin Wouters, Thierry Smits, Andrea Gingras, Sidi Larbi Chercaoui, Katrine Gramelsberger, Marc Bogaerts, Hendrik Lebon, … Ze danste bij Les Ballets C de la B, Hush Hush Hush en het Goeyvaert Consort. Ze danste in de kortfilm ‘Pas de deux’ van Patrick Van Den Berge en Koen Baele en was danscoach in het tv-programma Dansmondial van TV1.
Sylvie begeleidt graag anderen in een dansproces.Ze werkte in verschillende organisaties en op verschillende scholen. De talrijke dansproducties voor onder meer Wisper weerspiegelen de begeestering die Sylvie uitstraalt. Haar opdrachten zijn heel erg gevarieerd, en zo ook de mensen waarmee ze werkt: ouderen, jongeren, beginners, veeleisende beroepsdansers, mensen met auditieve beperkingen, …
Sylvie doceert danslessen op het Conservatorium te Brugge, Waregem en Kortrijk en werkt voor de Sy-Dansstudio te Maldegem.
Sylvie en Olivier Van Betsbrugge zijn de trotse ouders van Mateo.
î TOP